Over mij

Samantha Hartog

Erkend Financieel Adviseur

Mijn naam is Samantha Hartog en woon samen met mijn man en twee kinderen in Heerhugowaard. Ik ben gek op een gezellig huis en verander mijn inrichting daarom wel meerdere keren per jaar. Eigenlijk zou ik het liefst elk jaar verhuizen en zou dan waarschijnlijk mijn eigen beste klant zijn!

Mijn carrière in hypotheekland begon in 2007 als commercieel assistent bij één van de grootste advieskantoren van Nederland. Al snel kwam ik erachter dat ik dolgraag zélf hypotheekadvies wilde geven en trok de stoute schoenen aan om adviseur te worden. Een beslissing waar ik nog geen moment spijt van heb gehad!

Een hypotheek afsluiten is een proces met administratieve rompslomp en veel regel- en rekenwerk. Niet iets waar veel mensen heel blij van worden. Ik wel! Ik geef je, in begrijpelijke taal, een overzichtelijk advies dat precies aansluit bij jouw wensen en persoonlijke situatie en zet altijd dat stapje extra om iets voor elkaar te krijgen. Gedurende het proces hou ik je op de hoogte van jouw hypotheekdossier en neem je al die zakelijke beslommeringen uit handen zodat jij je kunt focussen op de leuke dingen die horen bij een huis (ver)kopen.

Of het nou gaat om een hypotheek voor je eerste koophuis of om een seniorenhypotheek die past bij het leven van nu, ik sta voor je klaar. Dat is wat ik elke dag weer met heel veel liefde en plezier doe!